Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Bu doğrultuda ülke bile bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Binanın kucakinden dunya doğru inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son radde nazik bir öneme sahiptir.

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, isim tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Evet yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli süre alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Binaların konstrüksiyonsına reva kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi Yangın Çıkış Kapısı veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine bariyer olan müstacel keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tamlık cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page